X

om Webprice

Webprice.dk arbejder videre med de produkter, som kyper, Harald P. Sørensen udviklede fra sin start i 1968 og til sin død i 2000.
De stolte traditioner bygger på de recepter, som vi fandt i gemmerne i Grejsdalen. Vi bruger naturligvis de samme ingredienser, som er beskrevet i opskrifterne.
Det er stadig håndarbejde, hvor der løbende sker kontrol af kvalitet og smag.
Virksomheden er flyttet fra Grejsdalen til det tidligere Svendborg Vin- og Spritkompagni i Svendborg, hvor produktionen forsætter på fuldstændig samme måde.
Salget foregår nu via en webshop, hvor produkterne bestilles og betales via betalingskort for at mindske administrationen. Ligeledes er virksomheden nu fuldstændig selvfinansieret, og det kan kun lade sig gøre ved at kunderne lægger deres betalingskort ind samtidig med bestilling af produkterne.
Betaling sker naturligvis først når varerne leveres - til sikkerhed for os samt for vores kunder. Vi er således underlagt de strenge krav om brug af betalingskort.
Vi kan levere varerne med fragtmand mod betaling af en flatrate på 330,- + moms - , og du kan vælge en pakkeleverandør efter dit valg eller varerne kan afhentes gratis på vores adresse i Svendborg eller Gudme efter forudgående aftale.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland
Er der behov for kontakt til os, så kan der sendes en mail på wpsalg@webprice.dk eller kontakt os på +45 40928575.
til top

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Webprice.dk ApS og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte Webprice.dk ApS accepterer du vores brug af cookies.

OK