0

KURV

0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Webprice.dk ApS er din netværks partner, der gennem samarbejde sikrer dig de bedste betingelser for at skabe vækst i din forretning.

Vi koncentrerer os om at skaffe de bedste priser på verdensplan til netop dig - så du kan skabe vækst for dig og for os.

Vi kalkulerer vores priser frem til vores adresse. Vi har derfor fokus på både varens pris - og på den billigste fragt fra leverandør til vores adresse.

Vi lægger en gennemsnitlig håndteringsomkostning på hver ordre - så for dig betyder det, at du skal samle dine ordrer.

Vi arbejder også med fragten helt frem til dit leveringssted. Vi har en "flat rate" hos vores nuværende leverandør af fragt, så du betaler altid den samme fragt. Derfor får du den billigste fragt ved store ordrer.

Kan du bestille sammen med andre i dit område, så sparer du både håndteringsomkostninger og fragt.

Vi er en virksomhed, der betaler vores leverandører kontant - og det må vi derfor også kræve af vores kunder. Vi er således ikke en bank, men en virksomhed der skaffer dig de bedste priser på dine varer. Den  eneste form for kredit vi kan tilbyde er betaling med et kreditkort. Der ikke noget gebyr jvf. den danske lovgigning på området.

Vi har heller ikke noget lager, hvorfor vi tilstræber at kunne levere 8-10 dage efter din ordre. Vi samler ordrer tirsdag - så ordrer sendt til os inden kl. 12.00 vil normalt blive leveret den efterfølgende uge torsdag. Kan og vil du kigge en uges tid frem når du bestiller, så får du også de bedste priser hos os.

Er der priser i vores sortiment, som du mener er for høje, så forventer vi af dig at du kontakter os og gør os opmærksom på dette. Vi vil så gå videre med denne information til vores leverandører og søge bedre priser eller en anden leverandør.

Vi vil også løbende invitere til temaaftener, hvor vi i fællesskab kan udvikle nye tiltag eller koncepter til fælles glæde. I skal være med til at skabe vokumen og vi skal sikre de bedste priser.

Netværk  = samarbejde = optimal indtjening for alle